Κυψέλες

Πλεονεκτήματα των φωτοβολταϊκών κυψελών:

Οι κυψέλες μονοκρυσταλλικού και πολυκρυσταλλικού πυριτίου είναι αυτή την στιγμή οι δύο πιο συχνά χρησιμοποιούμενοι τύποι φωτοβολταϊκών και επίσης, τα σημαντικότερα στοιχεία στα φωτοβολταϊκά συστήματα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Οι γραμμές παραγωγής των μονο/πολυκρυσταλλικών κυψελών είναι πλήρως αυτοματοποιημένες. Γίνεται αυτόματος καθαρισμός και ενισχυμένη με πλάσμα χημική εναπόθεση ατμών, επιμεταλλοποίηση αυτόματης εκτύπωσης, θερμοσυσσωμάτωση μετάλλου και αυτόματη ανάλυση.

Μέσα από προηγμένες διαδικασίες, όπως η παραγωγή άριστης ποιότητας matte, P-N junction diffusion, η θερμοσυσσωμάτωση με ηλεκτρόδια, η πλαστικοποιημένη συσκευασία κλπ, εξοπλίζουν τις φωτοβολταϊκές μας κυψέλες με τα χαρακτηριστικά της υψηλής απόδοσης φωτοηλεκτρικής μετατροπής, της μεγάλης διάρκειας ζωής, της σταθερότητας και αξιόπιστης λειτουργίας κλπ, επιτρέποντας τις μονο/πολυκρυσταλλικές κυψέλες να επιτυγχάνουν σημαντική απόδοση μετατροπής του φωτός σε ρεύμα.

Με την κατάτμηση των υφιστάμενων φωτοβολταϊκών κυψελών, μπορούμε να πάρουμε τα προϊόντα σε διαφορετικά μεγέθη ώστε να εφαρμόζονται σε διαφορετικούς τομείς και να καλύπτουν ποικίλες ανάγκες.

Φωτοβολταικα Πανελ Sopray Φωτοβολταικα Πανελ Sopray